آموزش و ترفند ها

روش های شستشوی موکت

روش های شستشوی موکت

موکت از جمله پوشش های مناسب برای کف محیط است که به دلیل جابجایی و رفت و آمد، کثیفی و آلودگی را به دنبال دارد. از این رو شستشوی موکت از ضروریات است. می توانید شستشوی موکت را در منزل داشته باشید و خود این مسئولیت را انجام دهید یا این امر مهم را به موکت شویی ها و قالیشویی های معتبری چون پاک مهر افشار بسپارید. برخی بر این باورند که نظافت موکت سخت بوده از این رو این پوشش را برای منزل خود انتخاب نمی کنند.

شستشوی موکت باید به شیوه درست و با مواد شستشوی مناسب انجام شود تا تغییر رنگ و آسیب در موکت صورت نگیرد. برخی از افراد فکر می کنند که شستشوی موکت بسیار سخت است از این رو به سراغ خرید موکت نمی روند و کفپوش های ارزان و بی کیفیت را خریداری می کنند تا مثلا شستشوی آسان و راحتی داشته باشند.

 ما در این مقاله قصد داریم شما را با روش های شستشوی موکت آشنا کنیم تا به راحتی نظافت و شستشوی موکت ها را انجام دهید و دیگر نگرانی از این بابت نداشته باشید. باید توجه داشته باشید که شستن موکت نیاز به دقت دارد و باید تمامی مراحل شستشو به ترتیب انجاد داده شود تا به موکت آسیبی نرسد و همچنین کار شستشوی موکت به طور صحیح انجام گیرد.

2 روش برای شستشوی موکت

شما می توانید شستشوی موکت را در منزل داشته باشید و یا خود به شستن موکت در منزل بپردازید و یا می توانید شستشوی موکت را به موکت شویی های معتبری چون پاک مهر افشار بسپارید و اینگونه خود زحمتی را متحمل نشوید.

شستشوی موکت در منزل توسط خود شما

برای شستشوی موکت در منزل می توانید از یکسری ترکیبات خانگی برای شستشو استفاده نمایید. فقط توجه داشته باشید که کار شستشوی موکت را با دقت و ظرافت انجام دهید تا آسیبی به موکت نرسد و همچنین شستن موکت به طور صحیح انجام شود. برای شستشوی موکت در منزل، شما می توانید از بخارشوی و شامپو فرش استفاده کنید تا شستشوی موکت را به راحتی انجام دهید.

برای شستشوی موکت در منزل باید سطح موکت را عاری از هرگونه زباله و گرد و غبار نمایید. برای اینکار بهتر است از جارو برقی های قدرتمند استفاده کنید تا به راحتی سطح موکت، عاری از هرگونه گرد و خاک زباله شود. در این مرحله توجه داشته باشید که تمام قسمت های موکت جارو بخورد و هیچ نقطه ای را بدون جارو نگذارید، زیر مبل ها، کنار دیوار و کنج ها همواره فراموش می شود.

در این مرحله می توانید از شامپو فرش و یا ترکیب های خانگی برای شستشوی موکت استفاده نمایید که قبل از هرچیز بدانید که هر کدام از این ترکیب های انتخابی را باید روی قسمت کوچکی از موکت امتحان کنید تا از اینکه اثر منفی روی الیاف و پرزهای موکت ندارد اطمینان حاصل نمایید.

در زمان استفاده از شامپو فرش باید مقداری از شامپو را با آب مخلوط کنید و سپس با اسفنج ترکیب ساخته شده را روی موکت و لکه ها بکشید. توجه داشته باشید که با فشار زیاد اسفنج را روی موکت نکشید چرا که در اثر فشار زیاد ممکن است که پرز ها و الیاف موکت آسیب ببیند. در مرحله بعدی باید با دستمال و حوله نرم تمیز و خشکی سطح موکت و مواد شوینده را خشک نمایید.

در مرحله خشک کردن باید از چند حوله خشک استفاده کنید تا به طور کامل نم و رطوبت از روی موکت گرفته شود. برای اینکه روی موکت شسته شده لکه ایجاد نشود، از راه رفتن روی موکت حتما خودداری کنید تا به طور کامل خشک شود. توجه داشته باشید که اگر شامپوی فرش در دسترستان نبود می توانید از مایع ظرفشویی، پودر صابون و پودر لباسشویی استفاده کنید.

برای اینکار باید مواد شوینده را به اندازه ی 2 قاشق چایخوری درون بطری اسپری بریزید و سپس با کمی تکان، مواد شوینده را درون آب حل کرده و سپس ترکیب را روی موکت اسپری نمایید. در مرحله بعدی باید کمی نمک و جوش شیرین روی موکت بپاشید و منتظر بمانید. بعد از گذشت چند دقیقه، باید با برس نرم و یا اسفنج و یا دستمال نرمی روی موکت بکشید.

توجه داشته باشید خیلی کشیدن موکت را با فشار انجام ندهید و همچنین این کشیدن ها را در یک جهت انجام دهید تا تغیری در پرز موکت صورت نگیرید. می توانید مسیر کشیدن را 90 درجه تغییر دهید تا اگر مو یا پرزی روی موکت چسبیده شده به راحتی از سطح موکت جدا شود.

در مرحله بعد باید از چند حوله نمگیر خشک برای خشک کردن موکت استفاده نمایید تا تمام آب و رطوبت اضافه موکت جذب شود. در این مرحله می توانید بعد از آن که رطوبت را به طور نسبی گرفتید مقداری آب روی سطح موکت اسپری نمایید و سپس به نمگیری اصلی بپردازید تا اینگونه همه مواد شوینده از پرز ها و الیاف موکت خارج شود.

دلیل استفاده از جوش شیرین و نمک در این شستشو آن است که به راحتی لکه های روغن از روی سطح موکت پاک می شود و همچنین موکت بعد از شستشو بوی نامطلوبی نخواهد داشت.

بدانید که شما می توانید تمامی مواد را با هم ترکیب کرده و درون اسپری بریزید و سپس روی سطح موکت اسپری نمایید. مقداری مواد شوینده را به همراه کمی نمک دریا و جوش شیرین ترکیب کرده و این ترکیب را به درون اسپری بریزید و روی موکت اسپری کنید.

توجه داشته باشید خشک کردن موکت بسیار مهم است پس به راحتی و سرسری این مرحله را نگذرانید چرا که اگر موکت به طور کامل خشک نشود بوی نامطبوعی در فضا ایجاد خواهد کرد و همچنین زردی بر روی موکت ایجاد می شود.

سرکه سفید هم از جمله مواد موثر در پاک کردن و شستن موکت است که بر روی لکه های قلیایی می تواند موثر عمل کند. توجه داشته باشید که سرکه لکه سس گوجه فرنگی را وخیم تر می کند چرا که لکه سس گوجه فرنگی لکه ای اسیدی است. سرکه سفید از جمله موادی است که به روشن شدن سطح موکت کمک قابل توجهی میکند.

بدانید که همه مواد مورد استفاده برای شستشوی موکت را باید با آب گرم رقیق نمایید تا اثر منفی بر روی پرز و الیاف موکت نداشته باشد.

شستشوی موکت توسط موکت شویی

اگر وقت لازم برای یادگیری و انجام مو به موی مراحل شستشو را ندارید، توصیه می شود شستشوی موکت ها را به موکت شویی های معتبری چون پاک مهر افشار بسپارید تا شستشوی موکت ها را با دقت و ظرافت و به نحو احسنت انجام دهند. موکت شویی ها به دو روش مکانیزه و غیر مکانیزه شستشوی موکت را عهده دار می شوند.

در روش مکانیزه موکت شویی ها با مواد شوینده و دستگاه های خاص و تخصصی شستشوی موکت را انجام می دهند ولی در روش غیر مکانیزه شستشوی موکت ها بدون استفاده از دستگاه خاصی انجام می شود و تا حدودی شبیه شستن موکت در منزل انجام خواهد شد.

موکت شویی های معتبری چون پاک مهر افشار کار شستشوی موکت را در محل انجام می دهند و یا موکت ها اگر قابل جابجایی باشند به موکت شویی برده می شوند و فرآیند شستن موکت در فضای موکت شویی انجام می شود.

فرآیند شستشوی موکت به وسیله دستگاه پلیشر و جاروبرقی صنعتی انجام می شود یا با دستگاه موکت شوی اسپری مکش، یا شستشوی موکت با بخار  و یا دستگاه موکت شویی برسی انجام می شود.

توصیه می شود قبل از سپردن موکت خود به هر موکت شویی و قالی شویی حتما در مورد موکت شویی و قالیشویی معتبر پرس و جو نمایید تا بهترین و معتبرترین موکت شویی و قالیشویی را پیدا کنید. موکت شویی پاک مهر افشار ، می تواند شما را در شستشوی موکت ها در محل و یا خارج از محل کمک کرده و رضایت دلخواهتان را کسب نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *